Jeeps. Tenttiin pitäsi lukea, mutta töiden jälkeen oli pakko päästä ensin vähän ulkoilemaan, kun muuten menis niin aikataulut kuin mahan olotilakin ihan ohi. Mutta siis sykevyö toimii kuitenkin taas ihan ok. lineekö syy ollut huono kastelu viime keralla (luulisin niin..)

Tänään kuitenkin siis aerobinen lenkki 70-80% sykkeellä 50 min, mikä meni ihan mukavasti, mistä olen kovin kovin iloinen. Ja ai niin - koko matka asvaltilla! Nyt pohkeet on vähän ihmeissään:) varsinkin kun jalat oli tosi kipeet töiden jälkeen kovalla lattialla seisomisesta. Oikein sattui kovaa polviin ja lonkkiin, kun aloitin lämmittelyn. Sitten kun alkoi juoksemaan niin kipu hävis ja huomasin että oli vessahätä. No piti kestää ja juosta vaan. ja kun lopetin juoksemisen niin kipu tuli taas. Onneksi Östis muisti ostaa niitä vihersimpukka-hainevärusto-kapseleita ja lisäksi nyt paljon öljyjä nivelille:)

Mutta tässä tulee nämä lähiseudut ihan uudella tavalla tutuiksi kun suunnittelee lenkkejä vähän etukäteen ja lähtee sitten pohottamaan tonne kaduille. Jälleen löytyi aivan mahtavia omakotitaloja ja rivareta ihan tosta vartin matkan päästä. Mutta eihän niitä normaalisti nää kun vaan viilettää isoja väyliä kohti koulua tai töitä.

Sää on mahtava ja juosta voi hyvin ihan vaan toppi päällä. Jotenkin musta on tullut vainoharhainen. tuntuu, että lenkkareissa ja housuissa ja sukissa ja paidassa on jotain vikaa. eihän sellainen käy päinsä!!

Niin ja selvisi se ilmottautumis-juttukin. Olin odottanut laskua kotiin, mutta olisikin pitänyt tajuta etsiä  sieltä jostain sivuilta viitenumero jne ja maksaa itekseen. nyt pitää käydä hakemassa ne matskut vaikka ens viikolla tai sitten saan ne vasta sunnuntaina.

jatkan / aloitan tenttiin lukemista.

ai niin, sen kympin saa myös kävellä tai kävellä ja juosta vuoronperään. rikkomaan ei saa ruveta omaa ruumistaan, eihän;)