Parantelin sunnuntain hiertymiä, ja oltiin Karin kotona käymässä. Tänään ajattelin kokeilla sitä pitkää sauvalenkkiä, mutta 15 minuutin sauvomisen jälkeen alkoi hiertymät hiertää uudestaan, joten tavoite piti hylätä. Juoksin tai oikeastaan hölkkäsin loppumatkan, noin 20 min. Hiertymät ei haitannu menoa niin paljoa hölkätessä kuin kävellessä. Ilmeisesti nuo kengät ei ole hyvät kävelyyn, tai sitten mä kävelen jotenkin tosi huonosti. Juoksuun ne näyttäisi passaavan paremmin. Täytyy siis etsiä toisen kengät sauvomiseen tai sitten keskittyä kokonaan juoksuun.

Liikkuminen tuntui muutenkin tosi tahmealta tänään. Taitaa kuitenkin johtua siitä venyttelemättömyydestä. Lupaan tänään venytellä kunnolla! Toisaalta täällä on tänään ensimmäinen "kesäpäivä", joku aika sitten meijän mittari näytti yli 18 astetta ja aurinko paistaa täydeltä terältä, niin se kuumuuskin voi vähän haitata menoa, kun siihen ei ole tottunut.

Mä olen nyt päättänyt hankkia sen Polarin F11-sykemittarin. Siinä on ne ominaisuudet, joita luulen tarvitsevani ja paremmissa (=kalliimmissa) laitteissa sellaisia ominaisuuksia joista mulle olisi iloa ei edes ole lisää. Suositushinta tuolle laitteelle on 155 euroa, ja ainakin intersprotissa, stokkalla, rintamäellä ja topsportissa sen hinnan siitä joutuu maksaa. Sitten satuin kysymään mitä Kärkkäisellä (se on sellanen halpa sekatavarakauppa, jossa myydään siis laatutuotteita edullisesti) niin siellä se maksaakin vain 139 euroa. Ainoa ongelma tässä ostamisessa oli se, että sinne ei kelvannut Dinersin kortti, joten täytyy keksiä joku muu maksutapa... Olin siis jo muutama tunti välmiina lähtemään ostamaan sitä. Ehdin jo innostua, että saan sen tänään käyttöön, ja tehtyä kuntotestin yms. itselleni. No ehkä joku toinen päivä.

Onneksi olkoon kympistä!!! Kyllä oot hyvän ajan juossut! Se on varmasti sellanen tapahtuma, missä on tylsää olla yksin, mutta omalla porukalla tosi mukavaa! Ehdottomasti lähen sun kanssa sinne ensi vuonna! Onnea vielä kerran!