Heippa vaan!

Naisten kymppi on nyt onnellisesti hyvin takana. jaksoin tosi hyvin ja pystyin spurttaamaan viimeiset 3 kilometriä ilman ongelmia (viimeinen 1 km täysillä vasta). Aika 1h 13 min (eli 5 min parannut edelliseen mitattuun lenkkiin), keskisyke 157, maksimi 189.

Eka kilsa mentiin kävelyvauhtia (mutta juoksin siis kokoajan), mun meitä oli niin pirusti (kuvittelin kuulleeni että 17 000), sitten päästiin pikkuhijlaa juoksemaan ja sitten meinasikin lähtä mopo käsistä. onneksi oli VPltä lainassa koodattu sykemittari, joten sitä silloin tällöin tuijottamalla ja keskittymällä rentoon ja rauhaliseen juoksuun sain sykkeen pidetyä rajoissa. Sää oli paahtava, joten nesteet meinasi loppua kesken. Onneksi oli 2 tankkauspistettä, mutta niissä oli vaan vettä. 6km kohdalla oli veli ja veljenpoika kannustamassa vissypullon kanssa. jee. 7km kohdalla tajusin että potkua on ihan älyttömästi jäljellä ja ajattelin juosta loppumatkan nopeasti, koska alku oli mennyt löllöttelyyn. Että tuli edes vähän parannettua sitä aikaa.

maalissa olo oli hyvä ja virtaa riittää. Se on hyvä koska tähän tähdättiin: koko matka juostaan ja olo lopussa ei ole kuollut. Vaatteet toimi hyvin ja luoksin uhkarohkeasti aurinkolasit päässä, mutta oli pakko ja hyvin meni. Hyvä kun sanoit noista topeista. Aika loogista, mutta itelle ei tosissaan vielä ole sattunut. Lopetan niiden käytön ennenkuin sattuu.

Fiilis tapahtumassa oli tosi hyvä, mutta ehdottomasti en halua mennä enää yksin vaan porukalla. Että ensi vuonna sitten tuut, eikös niin? Ai niin, niistä puolimaratoneista piti sanoa, että se ruskamarathon kiinnostaa ehkä eniten, mutta onko siihen varaa, on toinen juttu..