Kympin ollessa nyt takana huomaa kuinka motivaatio lähteä lenkkipolulle on laskenut aivan uskomattomalla vauhdilla. Jotain liikuntaa saa sentään harrastettua, mutta täytyy myöntää että toi hölkkä ei sovi mun kalenteriin kaikkein helpoiten. Mutta vielä enemmän on myönnettävä, että mikään toinen liikunta ei ole saanut näin mukavaa olotilaa, kunnon kohotusta ja vartalon pienennystä aikaiseksi. siksi toivoisin, että tästä tulee tapa.

Työpaikalla otettiin ajatus positiivisesti vastaan, että jos koottaisiin porukka ensi vuodeksi. Samoin kaveriporukassa on moni innostunut. kaukasin lenkkiseura löytyi Brysselistä, mutta siellä oleva mukava juoksutapahtuma on ensi vuonna juuri samana viikonloppuna kuin Naisten kymppi, joten se siitä.

Mutta että sataisiin se tavoite asetettua, niin mitenkäs olisi puolimaratoneista joko se ruskamarathon levillä, Finlandia marathon jyväskylässä, Juhlamarathon Joutsenossa, Ålandmarathon tai oikeastaan mikä vaan, mutta varmaan mielummin syskuun puolella tai elokuun lopussa, vai?

kaupunkimarathonit ei niin innosta, mutta kyllähän nekin menee. Voisin vaan kuvitella että olis mukavampaa juosta luonnonhelmassa kuin asvalttiviidakossa. Ai niin, töistä Ville lupas lähtee mukaan juoksemaan täysmarathonin. Hullu.

Mutta tämän viikon saldo ( ja onhan tässä vielä kaksi päivää ja yksi ilta aikaa:)
2 x 10km rullaluistelua
10 km pyöräilyä
tunti vesijuoksua
3 tuntia lapiointia