Sain vihdoinkin otettua itseäni niskasta kiinni ja juostua töistä kotiin tänään. lauantaina kävin aamulla vesijuoksemassa 30 min ja illalla rullaluistelin töistä kotiin. Eli edes jotain. Helle on aika hurja ja nestettä kuluu. Nyt Naisten Kympiltä oppineena oli juomapullo mukana. Ei oikein tullut juotua, mutta ehkä senkin oppii.

Toi sun laite kuulostaa ihan kadehdittavan hyvältä. Kun ei tämä oma anna kuin sykkeen. Pitää itse yrittää tehdä ohjemia, ja eihän siitä mitään tule. Juoksen samalla tavalla jatkuvasti. Ei tässä mitään kehitystä tapahdu. Pitänee hankkia kovin eri tahtia juoksevia lenkkikavereita, niin tulee eri tahtisia lenkkejä.  Mutaa taitaa olla mullakin edessä uuden sykemittarin ostaminen, kun ei tämä harjoittelu muuten motivoi. Ai niin ja tarvitsen hellejuoksuun jotkut housut. Nää trikoot on mustat ja siis pirun kuumat vaikka mukavat ovatkin. Sortsit varmaan riittäis.

Maratoneista mulla ei nähtävästi ole mitään aikatauluesteitä, mutta nyt kalenteri on töissä, kun tulin juosten kotiin, joten en saa tarkistettua. Sitä kiiminkiä karsastan ehkä siksi että kuulosti pahalta juosta Kiimingin kylää ympäri  eli jossain 1960 rakennettujen kerrostalojen keskellä ei nyt inspiroi. Toki tasanen on jees, mutta en usko että syksyllä enää kauheesti haittaa vaikka onkin mäkiä. Et lämpenisi ruskareissulle? Lappiin on ikävä. Maksaahan se enemmän, toki, mutta jos saatais huoltojoukot mukaan, niin helpottais.. mietitään..